Tarkkaa vikadiagnostiikkaa

Diagnostiikka tarkoittaa auton ajotietokoneen tietojen analysointia. Vianmääritykset hoidamme uusimmilla testereillä, jotka mahdollistavat lähes kaikkien autojen vikadiagnostiikan lukemisen ja oikeiden huoltotoimenpiteiden valitsemisen.

Kun autosi mittaristossa palaa ylimääräinen merkkivalo, se on merkki jostain viasta. Vuoden 2001 ja sitä uudemmat autot eivät läpäise katsastuksen OBD-testiä, jos moottorihäiriövalo palaa tai vikamuistiin on tallentunut vikoja.

Olemme erikoistuneet merkkikohtaisiin testauksiin ja huoltoihin. Tunnemme erityisen hyvin saksalaiset autot ja automerkit, kuten, kuten BMW, Opel ja Mercedes Benz.

Ota yhteyttä »

Laadukasta vianselvitystä

Laadukas vianselvitys ei ole vain vikakoodien lukemista ja niiden perusteella tehtäviä osien vaihtoja. Nykyautoissa lisääntyvät väyläviat voivat johtaa jopa kokeneen ammattilaisen harhaan. Tämä voi johtaa jopa kalliin ohjainlaitteen turhaan vaihtamiseen.

Olemme viime vuosina tähdänneet vianselvityksissä siihen, että vian aiheuttaja löydetään ennen osien vaihtamista. Saavutamme tavoitteemme laadukkailla oskilloskooppimittauksilla sekä automerkkien omilla, järjestelmällisillä vianhakumenetelmillä.

Meillä on pääsy useimpien automerkkien omiin portaaleihin, joista löydämme kytkentäkaaviot ja vianhakujärjestykset. Näiden avulla pystymme vikatilanteissa sulkemaan pois mahdolliset johtosarja-, anturi-, väylä- ja ohjainlaiteviat.